Thursday, November 29, 2012

KerjA GilER Ku

Assalamualaikum...hari ni saya buat satu kerja giler...stelah sekian lama saya pendam perasaan saya..akhirnya hari ni saya mengalah...saya kalah dengan perasaan saya sendiri...

MASALAH..MASALAH...MASALAH..

xhbis-hbis dengan maslah..thu x ape kerja giler sya buat harini??saya lri dri asrama...hmmm...sya lari dri asrama then saya balik terengganu...sume org xthu..smasa saya tido dalam bas..pbila saya terjaga saya tengok bidadari ditepi saya...ehh khayal plak...he3...saya tngk tlefon saya...35 miscal n 17 mesej..YAALLAH..apekah ni...mreka mnelefon saya...mreka bimbangkan saya...tp knapa saya buat cmni..

bila di fikir2 balik..mgkin sbb saya pendam..pendam dan pendam..akhrnya ianya memakan diri saya sendiri...saya rasa ape yg saya buat skrng adlah patut...sbb saya nk cri ktenangan..maslahnya skrng..mnggu depan saya final exam..adusshhh...terfikir plak...nk pergi ke xnak final nnti..

fikir n fikir n fikir...saya capai tlefon saya then saya msj pada en aziz..saya tnya klau saya x ambik final bleh x...pas2 xsmpai 2 mnit lepas tu en aziz call saya...saya crite sume maslah saya..dia cakap kat saya...dia nampak kebolehan saya..dia cakap saya bleh pergi jauh...jangan mngalah hanya kerana maslah yang kecik..klau maslah kecik mcm ni saya xleh nk hadapi..apatah lgi pda msa hdapan..sooo saya terfikir..mmg btul ape yang dicakapkan en aziz tu..tp dalam msa yg sama..saya masih terfikir n prgi ke xnak final nnti..
kawan2..bukan niat saya nk buat mcm ni..tp tpksa..maafkan diriku ini yer..tiba2 ku rindukan saat2 ini..





saya cuma perlukan sedikit masa tuk selesaikan maslah saya ni..saya xmarah anda...dan saya xpernah berdendam dgn anda sume..percayalah...ttp...saya nk anda faham dengan keadaan saya skrang..pliszzz...give me time...harap anda faham...ade rezki dan masa..kita btemu lgi yer..tp saya xjnji yang saya akn prgi ke x final exam nnti...semoga Allah mmbuka pintu hati saya..hmm k..
Assalamualaikumm...

7 comments:

  1. nik,, apsal mcm nih??
    rugi tau,,next week final tau tak? aiseh,, nik fikir masak2 dulu ...

    ReplyDelete
  2. hmm...entah laa...tp nk thu sngt...sape sbenarnya rai ni???

    ReplyDelete
  3. uwaaa...sory..tp sape rai???sem braper??xprnh dngr pun nma rai..

    ReplyDelete